Bij de koude visschotels, de visfondues en visgourmets zijn de sausen inbegrepen in de prijs. Bij de warme gerechten kan ook aardappelpuree verkregen worden.

Halve Noorse of Canadese kreeft

Op bord of pla

Gemarineerde tonijn

Op bord

Gemarineerde zalm

Op bord

Gerookte zalm

Op bord of pla

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen+1 tongfilé + groenten

Noorse visschotel

Zeevruchtencocktail

Krabcocktail

Garnalencocktail

Klaargemaakte Noorse of Canadese kreeft

Op pla

Fruits de Mer

½ kreeft + 1 krab + oesters + langoustines + wulken + scampi’s + gamba’s + kreukels + diepzeegarnalen + ongepelde garnalen

Zeebanket

½ kreeft + 1 tom.met garnalen + 1 oester + 1 gamba + 2 scampi’s + 2 sch.ger.zalm + ger.rivierpaling + groenten

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen + 1 tongfilé + ger.zalm + ger.rivierpaling + ger.heilbot + 2 scampi’s + 1 gamba + groenten

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen + 1 tongfilé + ger.zalm +ger.rivierpaling + ger.heilbot + 2 scampi’s + groenten

Super varié

rode zalm + 1 tom.met garnalen + 1 tongfilé + ger.zalm + ger.forel + 2 scampi’s + groenten

Varié

rode zalm + 1 tom.met garnalen + 1 tongfilé + ger.zalm + ger.heilbot + ger.rivierpaling + groenten

Noorse visschotel

1 tom.met garnalen + ger.zalm + ger.forel + ger.heilbot + ger.rivierpaling + gefil.sprot + groenten

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen + 2 tongfilé’s + 2 scampi’s + groenten

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen + 1 tongfilé + groenten + 1 schel ger.zalm

Rode zalm

+ 1 tom.met garnalen + groenten

KINGcrabpoten met lookboter

Kreeftensoep met kreeft

Kreeftensoep met rivierkreeftenvlees

Bouillabaise + korstjes + rouille

Scampibrochette

(6 scampi’s)

Zeevruchtenbrochette

(6 st. vis)

Grietfilé

In hollandse saus met garnalen

Grietfilé

In roze roomsaus met garnalen

Lotte in preiroomsaus

Scampi’s

Diabolique

Scampi’s

In curryroomsaus

Scampi’s

In de room met fijne groenten

Zeevruchtenschotel

Zeetongrolletjes

In hollandse saus met garnalen

Zeetongrolletjes

In roomsaus met garnalen

Schotse tongrolletjes

In hollandse saus met garnalen

Schotse tongrolletjes

In roomsaus met garnalen

Rivierpaling

In de room

Rivierpaling

In ’t groen

Sint-Jacobsschelpen

Garnaalkroketten

Kaaskroketten

Mosselkroketten

Visfondue – visgourmet

Scampibrochette

(8 scampi’s)

Zeevruchtenbrochette

(8 st.vis)

Bouillabaise + korstjes + rouille

Grietfilé

In hollandse saus met garnalen

Grietfilé

In roze roomsaus met garnalen

Lotte in preiroomsaus

Scampi’s

Diabolique

Scampi’s

In curryroomsaus

Scampi’s

In de room met fijne groenten

Zeevruchtenschotel

Zeetongrolletjes

In hollandse saus met garnalen

Zeetongrolletjes

In roomsaus met garnalen

Schotse tongrolletjes

In hollandse saus met garnalen

Schotse tongrolletjes

In roomsaus met garnalen

Rivierpaling

In de room

Rivierpaling

In ’t groen

Mosselballetjes

Garnaalballetjes

Kaasballetjes

Warme en koude aperitiefhapjes

Caviaar

Gemarineerde St. Jacobsvruchten

(als aperitiefhapje of voorgerecht)

Foie-gras + ajuinconfituur

Oesters

Zeeuwse kreuzen – Zeeuwse platte

Langousten

Kreeften

Noorse en Canadese

Verse rivierpaling

Rivierkreeftjes